Mirë se vjen në JustWatch Kosovë

Na vjen mirë që jeni këtu! Me JustWatch mund të zbuloni lehtësisht se ku të shikoni të preferuarin tuaj filma dhe seriale televizive në Shqipëri dhe Kosovë.
Shfleto të gjithë katalogun e të gjitha shërbimeve të rëndësishme si Netflix, HBO, Disney, Hulu, Amazon Prime dhe shumë të tjera. Zbulo se çfarë është aktualisht në trend dhe më të shikuarat. Nëse do të dish se çfarë do të vijë së shpejti, mund të përdorësh JustWatch për të shfletuar filmave dhe serialeve televizive të ardhshme që janë planifikuar të dalin në treg në shërbimet më të njohura të transmetimit në Kosovë. Mund të përdorësh gjithashtu filtrat tanë për të shikuar filmat e ardhshëm dhe serialet e ardhshme televizive veçmas.

Këtë listë të filmave dhe serialeve televizive ne e organizuam sipas popullaritetit të tyre. Kjo do të thotë se në krye do të gjesh serialet dhe filmat më në trend. Mund ta filtrosh të gjithë gamën e transmetimit duke përdorur “Shiritin e shikimit” më poshtë.


Sun Nxt
Spuul
Classix
Rooster Teeth
Public Domain Movies
Cultpix
SkyShowtime
Crunchyroll
Filtrat