Filma dhe seriale televizive të reja dhe të shtuara së fundi

Zgjidh ofruesit e tu të preferuar të transmetimit dhe mos humb kurrë kur shtohen filma të rinj or ose episode të reja të serialeve të preferuara televizive . Qëndro gjithmonë i përditësuar me “Të rejat” e JustWatch.Çfarë ka të re në Netflix, Amazon Prime Video ose Hulu? Do të jesh gjithmonë i pari që do të dish kur shtohet diçka në katalogët e tu të preferuar të ofruesve të transmetimit. Filtrat tanë të ofrojnë mundësinë për të parë vetëm përmbajtjen që do të interesonte dhe “Shiriti ynë i shikimit” do t’i kujtojë cilësimet e tua.

Mund të zbulosh se çfarë do të vijë së shpejti me listën tonë të filmave dhe serialeve televizive të ardhshme që janë planifikuar të dalin në treg në shërbimet më të njohura të transmetimit në Kosovë. Mund të përdorësh gjithashtu filtrat tanë për të shikuar filmat e ardhshëm dhe serialet e ardhshme televizive veçmas.

Sun Nxt
Spuul
Classix
Rooster Teeth
Public Domain Movies
Cultpix
SkyShowtime
Crunchyroll
Filtrat
Feb 23, 2024
2 tituj
Mea Culpa
Through My Window 3: Looking at You
Feb 20, 2024
1 Title
Mike Epps: Ready to Sell Out
Feb 14, 2024
1 Title
Players
Feb 13, 2024
1 Title
Taylor Tomlinson: Have It All
Feb 9, 2024
2 tituj
Ashes
Lover, Stalker, Killer
2 tituj
Captain Miller
Ayalaan
Feb 2, 2024
1 Title
Orion and the Dark
Jan 29, 2024
1 Title
The Greatest Night in Pop

Ke arritur në fund të listës!