Zbulo filma dhe mëso se ku t’i shikosh ata në internet

Gjej filma për t’i parë në internet. JustWatch është i gatshëm të të ndihmojë të gjesh filmat që mund të transmetosh, të marrësh me qira ose blesh në mënyrë të ligjshme në shërbimet e tua të preferuara të transmetimit si Netflix, Hulu, Disney+, Prime Video dhe të tjera.

Lista e mëposhtme të tregon fillimisht filmat në trend. Nëse e di tashmë se çfarë dëshiron të shikosh, përdor funksionin e kërkimit në krye për të lundruar te filmi që ke zgjedhur. Kur je në regjimin e zbulimit, shfleto listën dhe përdor filtrat në “Shiritin e shikimit” më poshtë. Ekrani ynë i nisjes jep rekomandime të shkëlqyera për të të ndihmuar të gjesh gjithashtu se çfarë të shikosh. Nëse do të dish se çfarë filmash do të vijnë së shpejti, mund të përdorësh JustWatch për të shfletuar filmat dhe serialet televizive të ardhshme. Mund të përdorësh gjithashtu filtrat tanë për të parë filmat e ardhshëm dhe serialet e ardhshme televizive veçmas.

Nëse je duke kërkuar vetëm një film të ri për të parë, shiko “Të rejat”.

Sun Nxt
Spuul
Classix
Rooster Teeth
Public Domain Movies
Cultpix
SkyShowtime
Crunchyroll
Filtrat
4774 tituj
renditur sipas Popullariteti
Society of the Snow
Maestro
Orion and the Dark
Leave the World Behind
Prisoners
The Greatest Night in Pop
Lift
Lover, Stalker, Killer
Players
Rebel Moon - Part One: A Child of Fire
The Killer
Spaceman
Nimona
Rustin
The Wonderful Story of Henry Sugar
Mea Culpa
Through My Window 3: Looking at You
The Conference
Glass Onion: A Knives Out Mystery
The Devil on Trial
Family Switch
The Handmaiden
Sly
Good Grief
All Quiet on the Western Front
You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
The Place Beyond the Pines
Silence
21 Jump Street
The Rat Catcher
Hidden Strike
Captain Miller
Sister Death
Fall
Nowhere
Sixty Minutes
Poison
Wingwomen
Locked In
Old Dads