Zbulo seriale televizive dhe gjej ku t’i shikosh në internet

Ku mund të shikosh seriale televizive në internet? Gjetja e serialeve më të mira për t’i parë pa ndërprerje është një përvojë e lodhshme dhe një proces shumë i gjatë. JustWatch është i gatshëm të të ndihmojë të gjesh të gjitha serialet televizive për t’i parë në mënyrë të ligjshme në Kosovë dhe ta bëjë jetën tënde më të lehtë.
Gjej më poshtë listën e serialeve për t’i parë në mbi 45 shërbime video, duke përfshirë serialet për t’i parë në Netflix, serialet e Hulu, dhe serialet në Amazon Prime Video. Lista jonë është e organizuar sipas popullaritetit që ju të merrni serialet më të mira për t’i parë tani!

Nëse do të dish se çfarë serialesh televizive do të vijnë së shpejti, mund të përdorësh JustWatch për të shfletuar! filmat dhe serialet televizive të ardhshme. Mund të përdorësh gjithashtu filtrat tanë për të parë filmat e ardhshëm dhe serialet e ardhshme televizive veçmas.

Nëse ke një ose më shumë abonim me tarifë fikse, përdor “Shiritin e shikimit” për të filtruar serialet televizive të disponueshme në internet në ofruesit e transmetimit me shërbime abonimi mujor si Netflix, Hulu dhe Amazon Prime Video.
Preferon të blesh ose marrësh me qira një serial televiziv? Përdor filtrin tonë “Çmimi” ose shiko shërbimin më të njohur të transmetimit për blerjen dhe marrjen me qira të serialeve televizive: Google Play, iTunes dhe Amazon Video. Filtri ynë “Çmimi” është gjithashtu shumë i dobishëm për të gjetur se ku të shikosh seriale televizive falas në internet. Ke fëmijë? Serialet për fëmijë mund të gjenden lehtësisht në faqen e dedikuar Netflix Kids ose duke përdorur filtrin tonë “Mosha”.

Ndër serialet më të mira që mund të shikosh në internet tani, mund të gjesh The Big Bang Theory, The Walking Dead dhe Law & Order: Special Victims Unit. Serialet më të shikuara televizive të disponueshme po ashtu për transmetim tani janë The Simpson dhe Grey’s Anatomy

Ndodhesh këtu në “Më të shikuarat” që të ndihmon të gjesh dhe transmetosh seriale televizive në internet. Për serialet e reja televizive të nxjerra në treg në ofruesit e tu të preferuar, shiko këtu

Sun Nxt
Spuul
Classix
Rooster Teeth
Public Domain Movies
Cultpix
SkyShowtime
Crunchyroll
Filtrat